Rezoliucija po UPGRADEinimo...

F
  • 22 Sau '08

I6 Kubuntu 7.04 upgradinau i 7.0, bet po restartavimo - kazkas negerai su rezoliucija... krovimo metu rodo "kubuntu" bet login lango nebe (ra6o "VGA mde not support" - suprask, rezoliucija perdidele... kaip ja pakeist? (Vapse, kap ieit i konsole is login ekrano, nieko nematant?

A
  • 22 Sau '08

Pažiūrėk ar su /etc/X11/xorg.conf viskas tvarkoj, Įrašyk tenai norima rezoliucija.
Virtualios konsoles gali keisti su Ctrl+Alt+funkcijos klavišas (nuo F1 iki F7).

F
  • 25 Sau '08

Ten viskas normaliai... žiūrėjau.. Bet ta pati problema ir su Ubuntu 7.10 (neiškentęs įsirašiau ją) tik Ubuntu ekraną suploja ir jis telpa į 1024x768 rezoliuciją (tik vaizdas laaabaaai negražus) ir tada pakeitus rezoliuciją į reikalingą - viskas normaliai, išskyrus... Login screen'ą jo niekaip nerandu rezoliucijos... viskas kaip ir gerai... bet rezultatas negeras... nors minėtame faile viskas kaip priklauso (bent man taip atrodo..)

A
  • 30 Sau '08

Kažkas su vaiduokle, vienu žodžiu, daryk sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg. Prieš tai gali dar padaryt taip sudo mv /etc/X11/xorg.conf /etc/X11/xorg.conf.tmp jei tau bus reikalingas senas xorg.conf failas.

A
  • 30 Sau '08

Sorry, geriau daryk sudo cp /etc/X11/xorg.conf /etc/X11/xorg.conf.tmp

F
  • 5 Vas '08

Problema isliko ir po instaliacijos is CD... tik dabar nerodo to juodo vaizdo, o ji suploja... tai tiesiog nuejau i rezoliucijos keitimo meniu (system settings) ir pakeiciau... dabar jau OK, tik login screen visdar suplotas... bet tai jau geriau negu nieko (aciu dievuj, ne windoze )