Video draiveriai ir ikonėlė

L
  • 10 Bal '09

Nebuvo interneto, bet ubuntu išmetė viršui įkonėlę, kad yra ATI draiveriai, bet jie komerciniai, paklausė "ar norite siųsti" sutikau ir parašė, kad nėra interneto, atsiradus internetui , iš naujo įjungus kompą tos ikonėlės nebebuvo, padarius update, nieks nepasikeitė , kaip padaryt kad ta įkonėlė atsirastų ir man parsiųstų normaliai draiverius, vaisdo korta radeon 9600 pro 256 MB. Monikas CRT o tik 60 Hz leidžia pasirinkt, prisimenu anksčiau keitinėjant be draiverių kažkokiam konfige Hz monikas 90 Hz bet liedavos vaizdas. Iš anksto atsiprašau už šią rašlevą jei kas ne taip.

R
  • 10 Bal '09

Nueik i Sistema-Administravimas-Hardware Drivers.Cia gal rasi.

L
  • 10 Bal '09

Dėkui radau, dar rodo, bet jau nebeleido instaliuot nes xorg.conf invalid, nes iš ati atsisiunčiau draiverius, jie nieko nepadėjo, turėjau seną xorg.conf padaręs bakupą ir supisau ubuntu, ekranas persikreipęs nieko nesimato, nieko neina pajunkt alt contral bekspace neveik, atkurimas irgi. Nieko tokio, vistiek per Live cd į windausus buvo rašyta.

R
  • 10 Bal '09

Bent kita kart zinosi.

L
  • 10 Bal '09

muhahahhah, perrašiau ubuntu, pajungiau draiverius per ten, tas pats, prie xorg.exe pridėjau HorizSync 50-90 VertRefresh 50-100 , užsikrovimo langas smulkus, ir 5 cm įšoną, bet prisiloginus normaliai, net 90 hz nusistato, sakau velnias kaip pasisekė, tvarkau viską , siunčuos ką reik , viskas eina , meta updeitų yr, na pajungiau instaliuot, firefoksas veik, vidurį instaliavimo išmetė lentutę, kad kažkas blogai, neskaitęs nujungiau lauk, ff nebeveik, vaizdas persikreipė, pasidarė 1900 ant kažkiek, 60 Mz, pakeist įmanoma tik per ati Catalyst, bet šriftas neįžiūrimas, dingo skinai, perkroviau kompą, kernel panik ir mirksi Num , Caps ir Shroll, nu su ubuntu manau kurį laiką baiktą.

R
  • 22 Bir '09

Senai taip skaniai nesijuokiau DDDDDD