Sveiki. Man iskilo problema. kai prisijungiu prie interneto jis man neveikia, bet ant kompu su xp ar vista viskas normal. Nezinote kaip isspresti problema?
Kurią Ubuntu versiją naudoji? Man buvo panašių problemų su Ubuntu 8.10, prisijungus prie VUB routerių, nebūdavo interneto, nors su Vista būdavo. 9.04 tokių problemų nebeliko
o tu garantuotas, kad prie interneto prisijungges? kad gogole uzkrauna - gal paprasciausiai is casho. siaip mano patirtis, kad default'inis tinklo klientas tiek ubuntu tiek kubuntu - lievas. tenka naudot sena gera wicd. niekada neapvilia. na tik neissiaiskinau kodel nepavyksta prisijungt prie tinklo, jei signalas silpnesnis (nors windai prisijungt sugeba)
Sveiki. Man iskilo problema. kai prisijungiu prie interneto jis man neveikia, bet ant kompu su xp ar vista viskas normal. Nezinote kaip isspresti problema?
Kas neveikia kai prisijungi prie interneto?
Kurią Ubuntu versiją naudoji? Man buvo panašių problemų su Ubuntu 8.10, prisijungus prie VUB routerių, nebūdavo interneto, nors su Vista būdavo. 9.04 tokių problemų nebeliko
Sorry, ne ubuntu, o kubuntu. Pamiršau kad čia kubuntu forumas
prisijungiu , atrodo viskas normaliai bet interneto ner:(.
tik google veikia kas per nesamone....
http://www.webupd8.org/2009/06/how-to-manually-set-up-your-wired.html
vienu zodziu... nustatymai lyg ir geri bet vistiek neina nei viena versija ubuntu,kubuntu ir pan. nekrauna puslapiu ir viskas...
o tu garantuotas, kad prie interneto prisijungges? kad gogole uzkrauna - gal paprasciausiai is casho. siaip mano patirtis, kad default'inis tinklo klientas tiek ubuntu tiek kubuntu - lievas. tenka naudot sena gera wicd. niekada neapvilia. na tik neissiaiskinau kodel nepavyksta prisijungt prie tinklo, jei signalas silpnesnis (nors windai prisijungt sugeba)
Tikrai kažkas yra negerai 9,04. Būdavo skype veikia o viskas kita, nei viena naršyklė neranda serverio.
google paieska veikia,tik neuzkrauna puslapiu i kuriuos norima ieit... senesne versija ubuntu irgi ta pati daro galvosukis uz milijona
Tema perkelta iš https://legacy.ubuntu.lt/forum/viewtopic.php?f=8&t=4209