Straipsniai

S
  • 12 Lap '09

Pradėjau tvarkyti straipsnių dalį, laukiu pagalbos...

Jei atsimenate, senoje ubuntu.lt svetainėje buvo straipsnių skyrelis. Norint parašyti straipsnį, reikėjo atsiųsti paruoštą straipsnio failą, kuris vėliau buvo peržiūrimas ir patalpinamas.

Dabar straipsnių rašymas šiek tiek patobulėjo. Norint rašyti straipsnį reikia:

Tai tiek. Visa ši procedūra reikalinga tam, kad būtų išvengta VikiVandalų ir kad būtų galimybė susisiekti su straipsnio autoriumi, jei to prireiktų.

Pastaba! Būtinai prašau susipažinti su straipsnių rašymo taisyklėmis ir padėti jas tobulinti.

Kad pagerinti straipsnių kokybę, galvojų kas savaitę skelbti Savaitės straipsnį, tokiu būdu pritraukiant daugiau žmonių ir surenkant kuo daugiau informacijos apie konkrečią vieną temą. Kandidatai į savaitės straipsnius bus atrenkami iš forumo, pagal dažniausiai pasitaikančius pagalbos prašymus.

Tai tokie planai dėl straipsnių, jei turite kokių idėjų ar pasiūlymų, prašom pasisakyti.

S
  • 12 Lap '09

Parašiau skriptą, kuris išrenka visus forume esančius žodžius, surūšiuoja juos pagal panaudojimo dažnumą ir surašo į failą. Išbandžiau išrinkti keliais variantais, tai kas gavosi prisegiau: words.tar.gz

Čia žodžiai, tam, kad padėtų atsirinkti kokie klausima forume yra aktualiausi...

K
  • 14 Lap '09

Visa ši procedūra reikalinga tam, kad būtų išvengta VikiVandalų

Nežinau ar MediaWiki gali prafitruoti e-mail adresus ir kai kuriuos iš jų įtraukti i "black" listą. Juk yra kalnai "temporary" mail boxu, kuriu dėka neapsisaugosi nuo jokiu vandalų

S
  • 18 Lap '09

100% tai tikrai neapsisaugosi, bet tai vis geriau, nei leisti bet kam rašyti bet ką. Manau, jei jau žmogus apsispręs rašyti, tai geriau jau turėti jo kontaktą dėl tolesnio straipsnio vystymo. O jei vandalas nuspręs pakenkti, tai gali patingėti patvirtinti savo el. pašto adresą, vien tam, kad pašiukšlinti vikyje.