KDE/Firefox suderinamumas

A
  • 17 Lap '09

Hi Išbrowsinau visą įmanomą ir neįmanomą informacija apie tai, kaip priversti Firefox dirbti su KDE (atpažinti file extension'ų asociacijas su programomis) ir radau štai ką: http://en.opensuse.org/KDE/FirefoxIntegration

Gal kas nors turit idėjų kaip tai, kas jau padaryta SUSE susidiegti į Kubuntu 9.10?

PS: su Linux'ais draugauju antrą dieną, taip kad jei nusišnekėjau sorry

J
  • 17 Lap '09

Kame problema? Kubuntu instaliuoji Firefox, po to eini System settings -> Default Applications -> Web browser ir pasirenki kad http ir https URL atidarinetu firefox, tam pazymi "in the following browser" ir irasai firefox.

A
  • 17 Lap '09

Netaip supratai Default browseri as nusistaciau, su tuo ledas...

problema su tuo, kad kai ka nors parsisiunti (pdf, zip...) tai
a) right click download manageryje "Open containing folder" siulo pasirinkti programa ir nenustato jos automatiskai pagal KDE asociation;us,
b) double click - vel siulo pasirinkti programa, su kuria nori atidaryti
c) dar pries pradedant siuntima rodo open with sarasa tuscia

J
  • 17 Lap '09

O kodel pacioje Firefox narsykleje Edit -> Preferences -> Applications nepasirinkti programu kurios elgtusi su pdf ar kitais failais pagal pageidavimus?

A
  • 17 Lap '09

Pirmiausia kam daryti nereikalinga darba, nes KDE puikiai zino su kokia programa koki faila atidaryti O Firefox veikia KDE aplinkoje ir turetu ta fakta gerbti.

O is praktines puses: yra per daug failu tipu, kad kiekvienam ju rankomis nustatineti viska... Plius kaip tokiu atveju sutvarkyti "Open containing folder" bajeri?

C
  • 1 Grd '09

Man irgi ishkilo tokia pat dilema su nauju kubuntu 9.10 ir firefox ishsiprendziau taip: darai "open containing folder" tada pasirenki su kokia programa atidaryti kaip zinia default file manager yra ''Doplphin'' ir nurodai kelia /usr/bin/dolphin uzdedi vanele kad prisimintu nustatyma ir vulia veikia.
sekmes