Kubuntu UPDATE

_
  • 12 Sau '10

Įsirašiau Kubuntu 9.10. Pirmas įspudis geras, bet niekur nerandu, kur padaryti UPDATE?(kernelio updates ir pan). P.S Esu naudojesis Ubuntu 9.10, ten viskas aiškiau. Galit padet ?

R
  • 12 Sau '10

Galiu. Eini: Programs-System-Software managment {KPackageKit} Atsidariusprograma, kairiam šone yra Software Updates. Toliau manau aišku bus. Tapačia programa ir instaliuojam reikiamas programas, dedam naujas saugyklas, jas trinam...

S
  • 28 Sau '10

Ligtai viskas gerai, bet po atnaujinimų, pradėjo mesti: „nepavyko paleisti kttsd“. Net kraunantis kai juodas ekranas. Ką aš praleidau ar nureguliavau. Dėkoju ir tikiu kad nuo šios versijos kubuntu vartotojų bus daugiau. Ši os veikia geriau už ubuntų 9.10. Pirmą kart per tris metus.

P
  • 29 Sau '10

iš ko sprendi , kad geriau veikia nei Ubuntu ?

S
  • 30 Sau '10

Kartais pabandydavau ir ankstesnes versijas, Visada blogai veikia jei bandai pereiti iš ubuntu keičiant kdm/ kde. Šią versiją bandau instaliuojant kubuntu live cd, nuo alfa3. Viskas veikia puikiai multimedija žymiai geriau greičiau. Tik po updeitų kažko nebeveikia didžiausias kubuntu pliusas lcd orų stotis. kweater instaliuota? gal kas galit pasidalynt rimtesniais privalumais?

R
  • 30 Sau '10

KDE jokių privalumų neturi prieš kitus darbastalius. Tiesiog jeigu patinka/patogu, tą ir naudoji. Man asmeniškai apskritai nesvarbu, tiesiog pasirenki ką nori labiau pažint ar tuo metu būna įdomu. Taip išėjo, kad prieš kelis metus su linux pradėjau pažintį nuo KDE, tai po beveik poros metų pertraukos vėl gryžau... Nes KDE 4.xxx virsta tikrai rimta aplinka ir konkurentė ypač GNOME. Dabar kaiptik mano kompiuteryje KDE 4.4 RC2- neturiu žodžių, puiku. Belieka laukt kol ištaisys klaidas. Šeip jos nedidelės.
Darbastalio aplinkos neturi privalumų, o turi skirtumus.

S
  • 31 Sau '10

raimeksui

Čia jau prasideda žodžių žaismas. Jei įdomu gnome ir kde privalumai ir trūkumai yra mūsų veterano Hakim išsamus straipsnis pagal mane apie praeitų metų vidurį. Įvedęs paieškos laukelį hakim gali susipažinti, jis buvo tikras ekspertas ir bičiulis. Gaila, tikiuosi laikinai pasitraukė iš forumo.

R
  • 31 Sau '10

Kada jis rašė, dabar gerokai KDE pasikeitė. Aš tą žinau ir nereikia jokiu ekspertu būt kad įsitikint. Tiesiog naudot ir pamatysi skirtumus. Pvz man tų ekspertų nuomonės neįdomios, nes yra šališkos, kai žmogus atvirai pripažįsta kuri aplinka jam geriausia ir kurią naudoja. Kiti bukapročiai, taip?