Python programa

C
  • 10 Vas '10

Sveiki, gal kas galit suprogramuoti paprastute programa pythonui pritaikytam ant symbian s60v3. Tai reiktu tokios programeles: reikia kad butu inportuojamas is kokios nors vietos (pvz: D:/documents) .txt failas su informacija, tam .txt faile butu surasyti: zodis ir po bruksnelio jo vertimas (si .txt faila reiktu pasirasyt paciam ir ikelti i ta foldery is kurio importuojama), tai reikia kad python'e per vidury ekrano rodytu zody, paspaudus kairyjy klavisa rodytu atsitiktiny zody is to .txt failo o paspaudus desnyji apacioje to zodzio atsirastu tas zodzio vertimas uz bruksnelio is .txt failo. Is anksto dekoju.

S
  • 10 Vas '10

Kiek žinau, tai šis žmogus programuoja su Python, Symbian platformai:
http://alga42.blogspot.com/

C
  • 10 Vas '10

Bet ne uz dyka speju

S
  • 10 Vas '10

Jei tikiesi, kad kažkas už tave parašys programą, tai to gali pasiekti tik pinigų pagalba. O šiaip tai programuotojai pinigų turi tai irgi klausimas...

Viskas, ko gali tikėtis, tai tik užvedimo ant kelio. O jei pats neketini ir nenori programuoti, tai ne čia kreipiesi.

R
  • 20 Bal '10

Sveiki, kur man rasti python programa? Jau atsisiusta ji, bet nerandu as kur yra.

R
  • 20 Bal '10

@Ramashk rašė:
Sveiki, kur man rasti python programa? Jau atsisiusta ji, bet nerandu as kur yra.

Sistema-Nustatymai-Pagrindinis meniu. Ten spausk ant "Programavimas" kairėj pusėj ir dešinėj tada atsiras Python. Pažymėk varnelę, tada jau rasi meniu ją.

D
  • 21 Bal '10

@Ramashk rašė:

Python kodą rašai su betkokiu editorium: gedit, vim, etc..

Suprograminus, terminale rašai:

python programa.py

Su tokiom programom kaip IDLE ar iPython gali programuoti pačiame interpretoriuje ir mokytis python`o kalbos.

Yra tokios programos mokinimuisi šios programavimo kalbos kaip:
PyJunior
google-python-class