isilogina tik is 3-15 karto

X
  • 28 Vas '10

sveiki,

kai perejau is ubuntu i xubuntu viskas patiko isskyrus betvarke nustatymuose (dau pasikarojanciu meniu) ir problema su login screen.

kai isijungia, praso username ir passwordo, nors as juos buvau atjunges. suvedu, teisingus, praso dar kelis kartus, kartais iki 15 kartu, tada tik isilogina.

apieskojau interneta, atsakymo neradau, tik bandziau vel nustatymuose padaryt, kad automatiskai isilogintu, bet ten todo, kad ir taip tai padaryt ir yra tik "UZVERT" ir "UNLOCK" mygtukai. ta UNLOCK spaudziau, nes galvojau reiks admin passworda suvesti, bet niekaip nereaguoja.

kaip cia padaryt, kad isilogintu automatiskai? gal yra koks geras budas per terminala istrint ta login screen dali is viso?

aciu!

d.

R
  • 28 Vas '10

Tai tu ubuntu ir xubuntu darei vienoj sistemoj?

X
  • 28 Vas '10

jo, irasiau ubuntu, tada xfce, nes perskaiciau, kad greciau veikia, ir is tikruju greiciau veike, tada lxde, nes vel ta pati perskaiciau, ir irgi greiciau veike, bet ne iki galo smulkmenos visokios padarytos dar buvo, tai pasirinkau xubuntu palikt, nors visos sios grafines aplinkos (kde, gnome, xfce, lxde, etc) pateikiamos apacioj pasirinkti, kai isiloginimo langas buna.