Ech. Mezon

A
  • 2 Rugp '10

Sveiki, turiu modemą samsung u200 berods. Apsilankiau čia http://sites.google.com/site/mezonlinux/Home/siuntiniai , dariau viską pagal aprašymą ir nepavyko man paleisti neto. Lempos mėlynos užsidega, prachekinau, ryšį pagauna, bet neprisijungia prie neto, gal žinot kame kampas? naudoju kubuntu 10.04.

Būtų malonu sulaukti jūsų pagalbos ir jei kas pasijungė mezon'ą gal gali aprašyti viską labai, labai tiksliai? Dėkui.

I
  • 3 Rugp '10

Kaip suprasti - "ryšį pagauna, bet neprisijungia prie neto"? Ta prame ping'as eina, bet Firefox'as nekrauna puslapių? Jei būten tai, tai tada pažiūrėk FF per meniu "File" ar prie "Work Offline" nėra varnelė uždėta. Jei yra, nuimk ją ir turėtų krauti puslapius. Jei suveiks parašysiu ką padaryt, kad kiekvieną kartą nereiktų tos varnelės nuiminėti.

A
  • 4 Rugp '10

igneous Nepadėjo, varnelės nebuvo. Inkišau dabar Ubuntu 10.04 tai dabar jau kitokia bėda. Draivai užinstallinti, mato mezon'ą kaip wireless, spaudžiu, kad jungtų ir oplia! Pasijungė, bet... Terminale suvedu sudo apt-get update ir žiūriu, kad intiko nifiga nėra, jungiu firefox, o čia, kompas pasikaria. Tiesa, aš padariau pagal šitą http://sites.google.com/site/mezonlinux ... kms-ubuntu . Dariau dar pagal šitą http://sites.google.com/site/mezonlinux ... buntu-9-04 , bet nežinau kaip šitą reikalą paleisti ir dar vienas dalykas, kad nežinau kur šitą patchą kišti ir kaip jį run'int http://sites.google.com/site/mezonlinux/Home/siuntiniai (pats pirmas pavadinimu u200-main-mezon.patch).
Gal turi kokių pasiūlymų?

A
  • 4 Rugp '10

Yes! Veikia, padariau kaip čia aprašyta ir viskas nuostabu ) http://lpic.lt/2010/01/25/wimax-mezon-l ... sistemoje/

I
  • 1 Rugs '10

Sveiki, susidūriau su bėda iš kurios niekaip neišlipu, tai galvoju, kad netyčia gal kas padės. Nesimėtikit akmenimis, jeigu aš čia kokių nesąmonių privelsiu, bet neberandu kito varianto kaip klausti. Pirmiausia aš naudojuos "Linux Mint",bet tame linke kalbama apie "Debian", tai nežinau ar neplaukioju ne ten kur reikėtų, bet esmė, kad naudodamsis failas, kuriuos atsisiunčiau puslapio http://sites.google.com/site/mezonlinux/Home/siuntiniai skirtais ubuntu OS ir šiomis instrukcijomis man pavyko nukeliauti iki "sudo madwimax -vv" komandos ir atrodo, kad viskas gerai ir viskas labai panašu į screen'ą, bet kai bandau patikrinti ar prisijungiu prie mezon tinklo su komanda "sudo madwimax -vv --ssid=@mezon.lt" tai gaunu vat ka: $ sudo madwimax -vv --ssid=@mezon.lt
madwimax: unrecognized option '--ssid=@mezon.lt'
Usage: madwimax [options], tai vat ir toliau nė iš vietos...
Gal kas turit idėjų ar patarimų, nes jau nebesigalvoju ką daryt.
Dekingas išanksto..

S
  • 1 Rugs '10

Panašu, kad klaidingai naudoji komandą madwimax

Bandyk pasiskaityti kaip naudotis ta komanda:

madwimax --help