Medalis už Garbę (Medal of Honor)

P
  • 27 Rugp '10

Sveiki, prisiminiau senus gerus laikus, kai kompiuteris mano namuose buvo pirmuosius mėnesius, ir pirmuosius jame įdiegtus žaidimus , taipogi ir windows . Ir staiga man kilo noras suvaryti pora kulkų naciams į krūtinę . Tai, nusprendžiau paklausti savo dievo (google.lt) ką jisai sako apie mano svajonę susimesti šį žaidimą (Medal of honor), ir radau štai ką http://en.wikipedia.org/wiki/Medal_of_Honor:_Allied_Assault ir jei gerai pastebėjau, čia rašo, kad jis palaiko linux, tad jei palaiko, manau kad reikia jį susidiegti man į savo ubuntu . Gal kam jau buvo pirštai nudegę po tokių bandymų ?
Jei kam pavyko įsidiegti šį žaidimą, tai pasakokit, koki įspūdžiai? Ar išvis verta jį diegtis? jei niekas neįsidiegėt, tada bandysiu, ir žiūrėsiu, pakomentuosiu .

P
  • 27 Rugp '10

Tai gi, atsisiunčiau http://icculus.org/~ravage/mohaa/ šį paketą, ir iš jo kiek supratau, galiu įsidiegti žaidimą, bet kaip atsisiunčiau, ir pabandžiau jį paleisti terminale, štai ką gavau.

karolis@karolis-desktop:~$ sudo sh '/home/karolis/Darbastalis/mohaa-lnx-1.11-beta2.run' 
Verifying archive integrity... All good.
Uncompressing Medal of Honor: Allied Assault beta 2 for Linux......................................................................
/home/karolis/.setup8891: error while loading shared libraries: libgtk-1.2.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory

Kiek supratau, jam reikia bibliotekos, bet pagal šį pavadinimą, man synaptic nieko nedavė (davė, bet netai ko reikia). Gal ką patarsit?

P
  • 27 Rugp '10

Štai, pajudėjau į priekį. Ta biblioteka buvo tokia sena, kad jos reikėjo ieškoti dar tarp 9.04 versijos saugyklose . Bet, paieškojus forumuose radau tokią rubriką
Štai, parsisiunčiau 3 paketus ir po jų įdiegimo pajudėjau tolyn
http://packages.ubuntu.com/en/jaunty/libgtk1.2-common

http://packages.ubuntu.com/en/jaunty/libglib1.2ldbl

http://packages.ubuntu.com/en/jaunty/libgtk1.2
dabar jau išpakuoja viską, bet gaunu vėl labai riebią problemą , štai, kai pasirenku pradėti įdiegti, man pasidaro nelinksma, nes gaunu pranešimą, apie antrą cd, kurių aš nė vieno neturiu . Tai, pasiskaitęs internete, pagaliau apsišviečiau kaip viskas vyksta . Tas paketas, kurį parsisiunčiau, yra skirtas įdiegti MoHAA Linux operacinėje sistemoje, bet tam kad įdiegti žaidimą, reikia windows instaliacinių kompaktinių diskų , tad, pasižiūrėsim interneto platybėse, gal kur rasiu tuos kompaktinius diskus , tikiuosi jų įrašinėti nereikės į tikrus kompaktinius diskus, o užteks juos tik prijunkti . Tad darom minutės pertraukėlę, ir bandysim diegti toliau.

P
  • 27 Rugp '10

Tai vat . Radau .torrent failą, kurio pagalba galima atsisiųsti MoHAA instaliacinius diskus . Štai http://dl7.torrentreactor.net/download.php?id=14786&name=Medal+of+honor+allied+assault+%2Bcrack+%2B+serial. Dabar atsisiunčiam tą torrent failą, ir bandom įdiegti žaidimą .