Naudojimosi internetu ribojimas

V
  • 21 Rugs '10

Gal ir ne visiskai teisingi formuluoju klausima, taciau kitaip nesumasciau. Reikalas toks, kad naudojuosi bites mobiliuoju internetu. Dabar padidino duomenu limita ir sumazino abonementini mokesti, taciau visgi limitas (10 GB) yra per mazas, o abonentas - palyginti su kitais IP teikejais - didokas, taciau neturiu kitu galimybiu, taigi, tenka naudotis. Prie abonento bite siulo internetu naudotis neribotai naktimis (nuo 00:00 iki 08:00) uz papildoma 10 lt menesio mokesti. Taigi, klausimas butu toks: ar yra toks torrent klientas arba download manager'is, kuris/ie leistu nustatyti laiko ribas (kada galima siusti, kada - ne). Ar paprasciausias sprendimas butu tam tikru laiku ijungti programa siuntimui ir tam tikru laiku ja isjungti? Tiesa, kaip tai padaryti - taip pat reiketu pagalbos, nes linux naudojuos palyginti neseniai ir labai smarkiai nesimokinau komandu/shell script'u rasymo.

R
  • 21 Rugs '10

Transmission'e:
Taisymas>Sparta
Ten ir pasireguliuoji kokiu laiku apribot, jeigu teisingai viską supratau.

F
  • 4 Spa '10

Nenoriu kurti atskiros temos taip pat...
Galiu universitete naudotis WLANu. Pasijungus, reikia dar susivesti login ir pass naršyklėje. Jei bandau uždaryti tą langą, kur suvedu - rašo:
Warning: If you have JavaScript enabled and your popup blocker turned off then leaving, reloading or closing this window will log you off automatically.
Ir tada nebeleidžia naudotis Inetu. Net neįsivaizduoju kur ir kaip pažiūrėti, kaip ten yra su tuo JavaScrioti ir popup blocker [net nžn ar tokie yra ].

S
Shookees
Paulius
  • 4 Spa '10

Dėl laiko ribų yra toks qBittorrent, tikrai labai geras, su nemažai nustatymų, paieškos sistema ir t.t.

O dėl JavaScript, būtų gerai sužinoti kokia naršykle naudojies.

F
  • 4 Spa '10

Firefox. Problema nebeaktuali, nes PC uzsilenkes ir nebeatsigauna, mastau apie kokia kita OS.