Letas internetas

W
  • 2 Grd '10

Vakar isirasiau Linux Mint10, ir internetas veikia labai prastai, Jei Transmission greitis pakyla iki 100kb tai praktiskai nevercia jokiu web, o seniau siusdavo ant 2mb is torrent. Gal yra koks nors nustatymas kad riboru interneto griti kuris ijunktas by default?

A
  • 2 Grd '10

Apribok transmission'o peer'u skaiciu.
Edit > Preferrences > Network > Limits

S
Shookees
Paulius
  • 2 Grd '10

Pats naudoju qBitTorrent, jame gali nusirodyti apribojamą greitį ir net paros metą, kada jį riboti. Beje, interneto tiekėjai skirtingai apriboja užsienio ir Lietuvos greičius. Gali būti, kad tie 2mb buvo lietuviški, o užsienis turi tik kokius 128kbit ar pnš.

S
  • 24 Sau '11

Sveiki,

Esu susidūręs su panašia problema, tik nesusijusia su torrentais. Įsirašęs ubuntu 10.10, vėliau taip pat bandžiau įrašęs linux mint julia- interneto greitis neapsakomai lėtas. Mano internetas yra 10Mbit. Pajungęs per routerį prie kabelio kompiuterį, galiu naudotis greitu internetu, tačiau vos atjungęs ir pasijungęs per wireless- nežmoniškai lėtas. Gal žino kas nors kaip šią problemą išspręsti? ..gal ką netaip padariau, nors šiaip pačios OS veikė puikiai, be jokių klaidų, tačiau vien dėl interneto teko grįžti prie langų kol kas