Pasigirk! :)

V
  • 20 Sau '11

Sveiki,

skaičiau skaičiau šią forumo skiltį, bet neradau nieko panašaus į tai, ką, noriu pasiūlyti Python kalboje esu dar pakankamai žalias, bet jau esu susidaręs bendrą vaizdą, kaip, kas ir kodėl. Norėčiau sužinoti ką JŪS veikiat su šia programavimo kalba, kokie JŪSŲ pasiekimai, kokios sukurtos programėlės, o gal net projektai bei skriptai! Ką jie daro ir pan:) Pasidžiaukim savo laimėjimais ir papasakokim kitiems

A
  • 20 Sau '11

Mano pirmoji programėlė su GUI.

S
  • 20 Sau '11

Aš daugiausiai dirbu web-dev srityje, naudoju Django.

Mano paskutiniai projektai:

Taip pat senesni, apleisti projektai:

Ir šiaip Python related activity:

A
  • 20 Sau '11

Kadangi pastaruojų metu pradėjau sekti akcijas įvairiuose prekybos centruose, tai tenka pavartyti lankstinukus (akcijinius leidinius), kuriuos daugeliui įmeta į (realią) pašto dėžutę. Dėja kažkaip nepatenku į tuos, kuriems įmeta. Daugelį piktina tos reklamos, bet visgi daugelį prekių būna iš tikro pigesnės. Tuo tikslu, kad neteršti savo el. pašto prenumeratomis susikūriau šiokią tokią programėlę, kurioje pasirinkus prekybos centrus galima atsisiųsti lankstinukus pdf formate.

S
  • 21 Sau '11

abrius, o su kuo darai GTK UI? Viską rankom rašai, ar naudoji kokį nors Glade?

A
  • 22 Sau '11

Naudoju wxPyton 2.8.11.0
Pradžioje rašiau rankomis, kapsčiausi ir bandžiau labiau įsigilinti, kad geriau suprasčiau. Dabar naudoju wxGlade 0.6.3. Įrankis atrodo gana patogus, puikiai sugeneruoja kodą ir stipriai sutaupo laiką. Susikūrus GUI naudoju Gedit, kad aprašyčiau procesus ir programos variklį.
Kolkas wxGlade patenkina poreikius kuriant mažas programėles, tik kartais susiduriu su problemomis keičiant sizer'ius, viskas išsidarko. Atrodo lyg kažko jam dar trūktų. Bet kolkas dar nenuvylė.

A
  • 22 Sau '11

Šiuo metu dirbu prie šito:

Programėlė, kurios pagalba sugeneruojama Modeline per CVT įrankį ir įrašoma į xorg.conf failą.