Muzikos players...

D
  • 13 Kov '11

Sveiki taigi yra vienas kabliukas kodel negaliu dirbti su linux aplinka praktiskai dirbamas programuodamas visados groja muzika dainu virs 6000, kazkada bandziau visas dainas ant rhythmbox paleist lagas didziulis paieska vos veikia ir siaip ten daug nereikalingu dalyku... gal parekomenduosit ka nors ant langu sukdavosi aimp playeris.. audacious nesiulikit tas pats sudas.

M
  • 13 Kov '11

amarok
bet kaip tas 6000 perklausyti, kiek ten reikia prie pc sideti
100 jau daug, o cia 6000... ?

A
  • 13 Kov '11

Bandyk MOC - paieska momentine ir jokiu lagu. Man, prireikus, sukasi ir su mano 19213 dainom.

D
  • 13 Kov '11

@monstras rašė:
amarok
bet kaip tas 6000 perklausyti, kiek ten reikia prie pc sideti
100 jau daug, o cia 6000... ?

na tiesiog atsisėdu ryte prie kompiuterio isijungiu pasileidžiu savo fonoteka ir pirmyn toliau dirbu prie savo projektų PHP/SQL/JS programavimas, na taip esu melomanas..

D
  • 13 Kov '11

@anabolikas rašė:
Bandyk MOC - paieska momentine ir jokiu lagu. Man, prireikus, sukasi ir su mano 19213 dainom.

dėkui skaičius neblogas.. išbandysim tik matau nelabai koks skinas jo na tiek to.. amarok man netinka jau bandytas nulūžta iškarto dar klausimas ar moc išeis prie laikroduko nuleist?

N
  • 13 Kov '11

išmėgink Clementine Ieškojau kažkada funkcionalaus ir mažai resursų reikalaujančio grotuvo. buvau apsistojęs prie DeadBeef (groja normaliai, kompiuterio apkrovos itin mažos). paskui atradau Clementine: apkrovos kiek didesnės, bet funkcijų jau dafiga. grojaraščius galima belekokio ilgio susikurt. visą fonoteką buvau sukėlęs netbuke - be problemų.

S
Shookees
Paulius
  • 14 Kov '11

+1 anabolikas,
moc arba mocp, terminalinis tikrai gerai dirba su dideliais kiekiais dainu

R
  • 27 Kov '11

@Shookees rašė:
+1 anabolikas,
moc arba mocp, terminalinis tikrai gerai dirba su dideliais kiekiais dainu

Gal aš klystu, tačiau moc ir mocp yra vienas ir tas pats tik:
Įdiegti: sudo apt-get moc
Paleisti: mocp

A
  • 27 Kov '11

@denask rašė:
visados groja muzika dainu virs 6000, kazkada bandziau visas dainas ant rhythmbox paleist lagas didziulis paieska vos veikia ir siaip ten daug nereikalingu dalyku...

Keista kad lūžinėja tokios aplikacijos su palyginti dar nedideliu kiekiu dainų (žmonėms normaliai veikia ir su >40K dainų). Gal iš NTFS skirstinio krauni dainas?
Minėjai kad programuoji tai gali pasidomėti MPD gal reiks laiko pakrapštyti, bet daug kas giria performancu

E
  • 3 Bal '11

Šiaip tai girdėjau, kad GUAYADEQUE grotuvas atlaiko didelius dainų kiekius. Pabandyk

S
  • 4 Bal '11

@EwuldoXX rašė:
Šiaip tai girdėjau, kad GUAYADEQUE grotuvas atlaiko didelius dainų kiekius. Pabandyk

Į Library nelabai sparčiai kelia, bet bus galima pažaist.