Ubuntu 11.10 Oneiric Ocelot Release Party

S
  • 23 Rugs '11
Kokie Release Party (RP) jums patinka labiausiai?
Balsai: 17.
S
  • 23 Rugs '11

Gal, kas nors turi kokių nors minčių, pasiūlymų dėl Oneiric Release Party?

Oneiric išleidžiamas spalio 13 dieną, ketvirtadienį:
https://wiki.ubuntu.com/OneiricReleaseSchedule

Tuo pačiu sukūriau apklausą apie tai, kaip kam labiausiai patinka švesti Release Party.

I
Infosoft
Vytautas Bačiulis
  • 23 Rugs '11

Būtų šaunu vėl pasigaminti Ubuntu marškinėlius

Dėl RP nekyla jokių minčių

S
  • 23 Rugs '11

Kaži ar spėsim taip greitai susiorganizuoti marškinėlius, šiaip tai mano paskutiniai tamsūs marškinėliai jau susidėvėjo, nes buvo gan prastos kokybės...

P
  • 28 Rugs '11

Pasigamint tai būtų galima greit, bet išsirinkt dizainą, surinkt $ reiktų daugiau laiko. Šiaip marškinėliams nebūtinai reikia release parčio, galima ir taip gamint. Tik Fotofabriko paslaugomis nebereik naudotis (jie gamino paskutinius marškinėlius) Grįžtant prie release parčio temos, aš labai prisijungt prie pranešimų tikriausiai negalėčiau, o ir šiaip pagal apklausą linkstama link pasisėdėjimo bare. Gal taip ir darom šį kartą (kalbu apie Vilnių)?

Pagal planą nauja versija turi išeit spalio 13 (ketvirtadienį), tai galim imt penktadienį - 14d (keista kaip ne mėnesio gale).

P
  • 28 Rugs '11

P.S. dėl marškinėlių, tai nebūtina juos darytis patiems. Galima griebti iš ubuntu shop'o. Jei surinkus grupę, marškinėlius būtų galima nusipirkti vienu siuntimu. Aš pvz. visai mielai pasiimčiau ir kepurę. Galbūt kas nors norėtų džemperio ar pan. Galbūt imant tam tikrą kiekį marškinėlių (20-30) bendruomenės vardu, galėtume pasiderėti dėl nuolaidos. O ir šiaip nereiktų abejoti dėl kokybės (tikiuosi).

S
  • 28 Rugs '11

Tai labai gerai, kad ne mėnesio gale, nekils problemų dėl kritinės masės.

Aš irgi sutinku, kad geriau daryti pasisėdėjimą bare, penktadienį.

Dėl pasisėdėjimo bare, Vilniuje, gal kas nors turi kokių pasiūlymų dėl baro? Jei ne, tada reikės skambinti į „Būsi trečias“.

P
  • 28 Rugs '11

Man asmeniškai "Būsi trečias" tinka - yra pakankamai vietos, patogi ir patikrinta vieta ir t.t. Vos ne release-parčių meka Žinoma, nebent kažkas esat įsitikinę, kad žinot geresnę.