HTPC XBMC+VDR

S
  • 18 Lie '11

Sveiki
Noriu pasidaryti htpc. Softas butu naudojamas xbmc su vdr. Reiktu komplektacijos kuria palaikytu kernelis be problemu, kad nereiktu burti veliau. Reikalavimai butu tokie.
Reikia DVB-s2 HD dvigubo. Esata junktis, Wifi-N, Video nvidia, tik nezinau kokia ar 3D palikymas svarbu. CPU irgi nezinau koki rinkti ar atomo su dviem branduoliais, ar koki i3. Kad maziau sroves imtu ir nekaistu. Dar galvoju du HDD sukisti viena maza ssd del sistemos ir kita normalu HDD, talpyklai.
Dezes ieskojau jau ilga laika bet, kad zveriskos kainos apie 200e. Nejaugi nera pigesnius variantu? Viename forume maciau pats zmogus pasidare, tai labai graziai atrodo ir as tokio noreciau http://forumas.modding.lt/viewtopic....dcc72c7d31c11f . Ieskau, kad atrodytu graziai ir butu ekranas. Tik nezinau ar per ta akrena eitu padaryti, kad rodytu laikrodi ant budejimo rezimo, ar rodo koks kanalas ijunktas? Siektiek testuoju siuo metu ant savo laptopu. Tiek linux tiek ant windows os. Windows atkrito... Siuo metu naudoju BD ps3 pulta per melina danti sujunktas. Vienas minusas, kad is budeji rezimo negaliu pakelti su pultu. Ar isvis imanoma padaryti, kad su pultu pasikeltu is budejimo rezimo?? Nes kai uzmiega pc bluetooth issijungia...
Dar pastebejau, kad vaizdas prastesnis negu ziurint per DM. Nors kompas sujunktas per HDMI junktimi. Ar cia man taip atrodo ar ten kaska paredaguoti reiktu??
Ar yra zmoniu kurie naudotu kieviena diena xbmc su vdr? Kaip sat kanalus jungineja, kokybe vidio, palyginus su DM.
Seip jau turiu nusiziurejas, bet neisivaizduoja ar gera minti
http://cgi.ebay.ie/ASUS-AT5IONT-I-Mi...item1e5dca62b5
http://cgi.ebay.ie/ZOTAC-IONITX-T-U-...item19c5ac38b2
Liktu dasipirkti maitinima, deze, hdd, ram ir sat korta. Del pulto nezinau koki rinktis, seip BD ps3 labai fainas ir per melina danti eina. Aisku jeigu pakeltu is budejimo rezimo.

Lauksiu, bet kokiu patarimu.