LMDE

C
  • 27 Lie '11

laiks nuo laiko vis kyla noras pereiti į rolingą, bet jei ne tas tai dar kažkas sulaiko. pradžioje niekaip negalėjau susigaudyti kaip sudiegti draiverius. sudėjus per synaptic'ą vistiek nieks neveikdavo, nors nusišauk. na ir dar visokių smulkmenų buvo. dabar, žiūriu, Mėta ruošia kažkokius atnaujinimus-patobulinimus distrai. bet kadangi nes tačiau su anglickais terminais man vistiek nesiseka labai stipriai susidraugauti net google vertėjo pagalba (išvis košmaras), tai gal kas padėtų ir bent kiek nušviestų seną krieną kokie ten tie pakeitimai ruošiami?
iš anksto dėkoju jei atsiras savanoris padėti.
domina tekstas tik apie LMDE

R
  • 27 Lie '11

LMDE yra labai įdomus projektas, su savo pliusais ir minusais. Kad tai Debian- pliusas, o kad rolling manau šiektiek rūpesčių kelianti distra. Tas tikriausia ir sukuria problemas. Beje, kokie draiveriai nesiseka instaliuot?
P.S. Šiaip siūlyčiau į LMDE nežiūrėt kaip į Linux Mint, nes tai yra Debian.

C
  • 28 Lie '11

@raimeksas rašė:
P.S. Šiaip siūlyčiau į LMDE nežiūrėt kaip į Linux Mint, nes tai yra Debian.
šiaip tai koks skirtumaas kaip į tą projektą žiūrėsi. kiek tyrinėjau pagrindas ir repai iš debiano, o daug ko kito grynai Mėta. kad ir meniu ar visokios pagalbinės programos. tai čia sakyčiau bandoma mixą kažkokį padaryti.
nesisekė man su wirelles draiveriais, o dirbt vien nuo kabelio su laptopu - absurdas.
šitos versijos kuri siūloma dabar live CD tai tikrai neinstaliuočiau. užtat ir domina kokių pakeitimų jie ten yra sumąstę.
labai jau knieti...
beje, ar /home nuo mėtos man tiktų ar reiktų viską formatuoti?
tai gal kas peržvelgtų tekstuką ir bent kiek padėtų išsiaiškinti kas ten parašyta. turiu gerą draugą kuris anglų kerta kaip riešutus gliaudo, bet jam tie specifiniai tekstai tas pat kas kiniečių raštas..

A
  • 28 Lie '11

Nieko ypatingo neparašė. Rašo kad tobulins instaliavimo ir updeitinimo procesą. Tau turbūt aktualiausia iš ten parašytų jog ruošiasi padaryti kažką panašaus į Ubuntu esantį uždarų driverių instaliavimo toolsa savo (arba perkelti iš ubuntu jau esama). Tiesa šita dalyka tik planuoja tai nežinia ar su kita versija tai pasirodys. Išleidimo datos nenurodė, nes dar testuoja. Paminėjau jog tau aktualiausia nes spėju tau būtent uždarų wireless driverių reikia. Daugiau kažkaip nieko neužkliuvo bent jau LMDE skiltyje.

C
  • 28 Lie '11

@apocalipso rašė:
Nieko ypatingo neparašė. Rašo kad tobulins instaliavimo ir updeitinimo procesą. Tau turbūt aktualiausia iš ten parašytų jog ruošiasi padaryti kažką panašaus į Ubuntu esantį uždarų driverių instaliavimo toolsa savo (arba perkelti iš ubuntu jau esama). Tiesa šita dalyka tik planuoja tai nežinia ar su kita versija tai pasirodys. Paminėjau jog tau aktualiausia nes spėju tau būtent uždarų wireless driverių reikia. Daugiau kažkaip nieko neužkliuvo bent jau LMDE skiltyje.
ačiū. pataikei būtent ten kur man ir rūpėjo. intuityviai kažkaip panašiai ir supratau, bet su tais intuityvizmais gali taip nusigrybauti
dar kart ačiū