transmission killing lan card

S
  • 3 Lap '11

Situcija tokia, yra linuxinis sat imtuvas. Seniau ant jo veigdavo torrent clientas transmission. Bet praejus kaskuriam laikui buvo isleisti softas su nauju kerneliu. Ir nuo to laiko paleidus transmission ant naujo kernelio, pradejus siusti po kokios ~20 min uzlauzia tinklo korta, nebera pingo i tiuneri. Nors pats veikia gerai. Seniau su senu kerneliu buvo viskas gerai, bet atsiradus naujam kerneliui visas palaikimas buvo sutelktas jam, pluginai ir visa kita. Todel seno kernelio nebeimanoma naudoti.
Zmones sneka, kad problema kaskur slipi (No Rx Descriptor, disabling rx) http://openee.git.sourceforge.net/git/g ... f3f9de964d
Gal turit kas ideju?

S
  • 3 Lap '11

Nejaugi jokiu ideju??

L
  • 21 Lap '11

na ne visai i tema, bet pas mane tas pats tik ant laptopo su ubuntu 11.04 ir trasnsmision.
po keliu minuciu siuntimo uzlauziamas wifi, greicio ribojimas nepadeda, perkrovus pc viskas atsistato. aisku cia gali buti ir sutapimas, bet...
tai gali buti susije su nauju kelneliu (pas mane 2.6.38-11) ir su nauja transmision versija, nes su pvz su Vuze (kitas linux torentu klientas) pas mane downloadas veikia ok ir niekas neluzhta.
gal pas tave ant naujo image´o nauja transmision versija atsisiuncia (bugova), pabandyk ekspermenta su senesne (rankiniu budu i /tmp idejus it t.t. ar pan...)