11.04 i 11.10 upgrade problemike

B
  • 2 Grd '11

laba,

va ir rdau kur lietuviskai paplepeti pasiregistrinau senai tik kazkodel vis angliskai ieskojau forumu o cia ir neblogai
ziurekit pasiupdatinau is 10.04 i 10.10 tada i 11.04 ir va i 11.10 nebeiseina, pasileidzia update manageris, rodo 11.10, sakau upgrade. tada bla bla lentele ir ismete kad
W:Failed to fetch http://lt.archive.ubuntu.com/ubuntu/dis ... ce/Sources 404 Not Found
kaip supratau is lt serverio traukia. bandziau usa nustatyti vis tiek tas pats (
kur cia ka dar pakoreguot ?

R
  • 2 Grd '11

Čia pas tave užsilikęs kažkoks jaunty-backports šaltinis . Gal paprasčiausia sudo gedit /etc/apt/sources.list ir panaikint tą įrašą?

B
  • 2 Grd '11

liuks uzdejau # ant vieno buvusio lt ir va jau puciu 11.10 supergoot Aciu

A
  • 2 Grd '11

linksma čia su jumis

B
  • 3 Grd '11

ti jo kai veikt pradeda zinai kaip lixma pasidaro bet vis tiek narvoja dar yra kazkokiu klausimu, labai ilgai krauna kompa... nu 3-4min gal , ismeta kad usb/proc kazkas negerai, bandziau ieskoti forumuose sprendimu bet nerradau. gal dar blogai ieskojau. po to 11.10 pradejo kazkokiu network configuration ieskoti kol kraunasi, nors netas veikia kai uzsikrauna, kazko kai 6 ar 8 versijos buvo greit uzsikraudavo, o dabar kuo geresne versija tuo sunkiau kraunas. pas mane amdx4 620 ir 2 gb ram, vazdas 1gb. neletas pac kompas tik va uzkrauna ilgai, gal kai upgradinau ten siuksliu liko visokiu pakeliui grube, o ten baisoka lyst D:D jau viena syki pasichimychines buvau nu ir udp portu neradau kodel neveikia, ant langu lapte paleidau iptv, o cia va jau savaite kovoju

R
  • 3 Grd '11

Galbūt galėjai daryt švarų perinstaliavimą, dabar ubunte yra instaleryje opcija pakeis versiją iš vienos į kitą be formatavimo. T.y. kai ubuntu būna vienam / skirsnyje ir nėra galimybės formatuot. Kaip čia:

Nu kaip tas realiai veikia, tai bbž

B
  • 3 Grd '11

hehe nu gal, bet as turbut testeris kuris upgradus testina uztai po to ir kovoju su letais uzsikrovimais jau vakar pavyko upgradint is 11.04 i 11.10 grazus ubuntai nauji man patynk ir funkcionalumas geras, biski dar su garsu kovoju, nenori issisaugot 5.1 vis permeta i stereo. su letu uzsikrovimu ir usb/proc. situs pasalinus bus toookia uoga jau pas uosve pakeista irgi is win i ubunta, sako kaip fainai taip aisku viskas, userfriendly ubuntu rulz

N
  • 3 Grd '11

O kas man patars kaip įveikti tokį dalyką: Pas mane Baltix 10.04. Atnaujinimų tvarkyklė pasiūlo atsinaujinti į 10.10 ko eigoje prašo įdėti instaliacinį diską kurio neturiu. Po to viskas: atnaujinimas baigtas ir lieka tas pat 10.04. pilnai perinstaliuoti nenoriu nes bijau duomenis ir nustatymus prarasti o paleidus instaliacinį 11.10 nėra to upgrade kaip paveikslėly anksciau.

G
  • 3 Grd '11

O kas man patars kaip įveikti tokį dalyką: Pas mane Baltix 10.04. Atnaujinimų tvarkyklė pasiūlo atsinaujinti į 10.10 ko eigoje prašo įdėti instaliacinį diską kurio neturiu.

Pradžioj susidėk visus atnaujinimus kurios tau siūlo atnaujinimų tvarkyklė ir jei klaus ar perrašyti kokius config failus sutik (Taip), po to gali atsisiųst Baltix'ą 11.04 iš čia http://ftp.akl.lt/Linux/Baltix/, diegimo metu tau pasiūlys atnaujint 10.04 į 11.04, tada duomenys nedings. Tik čia reiktų atidžiai skaityt ką tau siūlo, nes jei pasirinksi naujas diegimas ir suformatuosi /home, apie savo duomenis galėsi tik pasvajot.