Ubuntu for Android

L
  • 21 Vas '12

http://www.zdnet.com/blog/open-source/ubuntu-for-android-linux-desktop-on-a-smartphone/10402?tag=content;feature-roto

Gana įdomi, bet, sakyčiau, truputį beprotiška Canonical užmačia. Kažkaip neatrodo, kad einama teisinga kryptimi, bandant grūsti Ubuntu į smartfonus. O gal?.. Kiek realu, kad šitokia idėja pasiteisins?..

M
  • 21 Vas '12

yra keli telefonų konceptai su Unity sukurti. Man tai dailiai jie atrodo http://www.omgubuntu.co.uk/2011/12/ubuntu-mobile-phone-concepts/
Žinoma, abejoju ar 2014 metais panašūs pasirodys, bet tavo pasidalintas variantas tai manau tikrai realus. Ir jei atrodys panašiai, kaip čia tai bus labai super

S
Shookees
Paulius
  • 21 Vas '12

Kodėl gi ne? Labai apsidžiaugčiau jei būtų super sinchronizacija su kompiuteriu ir nestriginėtų

A
  • 22 Vas '12

Visi nori smartfonų rinkos atsikasti
Mano manymų gana realų, kad Canonical gali pristatytį, kažką verto dėmesio, bet kad aplenktų Android'a tai reiktų labai pasistengti. Aišku daug priklauso nuo pačių gamintojų. Toks Samsung manau labiau teiktų pirmenybę Android (žinomas/populiarus) ar Tizen (savas) nei Ubuntu.

G
  • 23 Vas '12

Mano manymų gana realų, kad Canonical gali pristatytį, kažką verto dėmesio, bet kad aplenktų Android'a tai reiktų labai pasistengti

Va būtent, kad nebandoma aplenkt, čia būtų kaip priedas Android'ui, manau tikrai gera idėja, išloštų visi, tiek mobilkų gamintojai, tiek Android, tiek Canonical.

Labai apsidžiaugčiau jei būtų super sinchronizacija su kompiuteriu ir nestriginėtų

Patikslinsiu, čia būtų sinchronizacija su Android, o mobilka būtų vietoj kompiuterio, reiktų tik monitorių, bei klaviatūrą prijungt.

Žinoma, abejoju ar 2014 metais panašūs pasirodys

Įtariu, kad greičiau: http://www.ubuntu.com/devices/android
Beje, iki šiol "išmaniūjų telefonų" vengiau, tačiau jei bus sėkmingai įgyvendintas šis projektas, mielai vieną įsigysiu ir taps kompas nereikalingu daiktu.