ubuntu 11.10 isvaizda kaip 10.04

A
  • 8 Kov '12

ar imanoma taip padaryti kad kad 11.10 versijos butu tema panasi i 10.04 "new wave" kur lango uzdarymo mygtukas butu desnej kaip priprates. Is vis noretus kad but viskas kuo panasiau i 10.04 tai tada naudociau 11.10 nes ant live cd man nors nepakimba laptopas po 2klavisu kombinacijos kaip ant 10.04

A
  • 8 Kov '12

@Artas3d rašė:
ar imanoma taip padaryti kad kad 11.10 versijos butu tema panasi i 10.04 "new wave" kur lango uzdarymo mygtukas butu desnej kaip priprates.

Dėl uždarimo, sumažinimo/padidinimo, ir nuleidimo menių juostos mygtukų galima panaudoti komanda:
gconftool-2 --set /apps/metacity/general/button_layout \ --type string "menu:minimize,maximize,close"Jei pokyčiai nepasirodys iš kart tuomet reikia atsijungti ir prisijungti prie operacinės sistemos (šaltinis).

Taip pat galima rinktis kitas darbalaukio aplinkas, jei Unity naujovės erzina

Papildymas:
Minėta komanda greičiausiai veiks tik tuomet jei naudojamas bus metacity langų valdiklis. Spėju kažka analogiško padaro ir Ubuntu-Tweek, nes rašė jog ir jis gali tą padaryti. Deja jei langų valdiklis bus emerald greičiausiai nei minėta komanda nei Ubuntu-Tweek nepagelbės.

S
  • 9 Kov '12

Klasikinės aplinkos diegimas:
sudo apt-get install gnome-session-fallback

Atsijungti ir pasirinkti Gnome Classic.

A
  • 9 Kov '12

meginau sigio pasiulyma sudo apt-get install gnome-session-fallback tai ant live cd nesuveike po logout ir ir vel prisiloginus.
gconftool-2 --set /apps/metacity/general/button_layout \ --type string "menu:minimize,maximize,close" sio varianto is kart efektas pasirode. Lieka tik kaip nors atsikratyti unity ir tada pereisiu nuo 10.04 i 11.10