Megstamiausia "Distribucija"

W
  • 15 Bal '12
Kokia jusu megstamiausia distribucija
Balsai: 39.
W
  • 15 Bal '12

Atsakymu variantai galimi 2, nezinau ar gerai suveiks. Du variantai todel kad kaip suprantama, dauguma linuxistu nera pilnai apsisprende ir daznai naudoja kelias distribucijas vienu metu (tas pats dual bootas su windows).
Windows itraukti todel, kad as trolis bei kadangi kai kurie laiko windows linux distribucija (juokingi paveiksleliai apie linux).
Bsd seima nors kaip ir nera linux distribucija, ir galbut jos fanatai nesilanko ubuntu.lt (viena fanata pamenu kuris net pas mane siulesi atvaziuoti kad "teisingai" instaliuoti man freebsd - kai nurodziau ivairius bugus), bet kitavertus gal yra naudojanciu - panasiai kaip ir windows.

Chuck Norris distribucija - tai manau be komentaru. Tai yra ta vienintele distribucija kuri visais atzvilgiais lenkia visas kitas siame sarase, bet del pasaulinio samokslo kazkodel nera pakankamai zinoma placiajai visuomenei (bei del 10 variantu limito apklausoje )

Butu gerai kad, jei kas norit idetumet ir koki komentara ypac is Chuck Norris distribucijos, kad apibendrintumet kodel jinai jums geriausia, na visdelto cia yra "Troliavimas, fleimai ir kitos beprasmes diskusijos", todel greiciausiai niekas jums uz tai per galva neduos.

J
  • 18 Bal '12

LM skaniausi.
Bet dar žiauriai patinka dėžutės su žaliais robotukais.

W
  • 28 Bal '12

Na cia yra sioks toks straipsnis apie viena is chuck-norris distribuciju kuri kaip pastebejau kazkiek populiari ir tarp ubuntu.lt bendruomenes. Kas cia idomu, tai keletas komentaru kas yra sios distribucijos kaip projekto varomasis varikliukas.

http://www.itworld.com/it-managementstr ... -premature

Hameleers' comments make an important distinction about what keeps a community open source project going. There are two pieces to helping a community start consistent: funding and code.