Kiek 12.04 parsisuntė pirmą dieną?

J
  • 1 Bir '12

Bandžiau ieškoti, bet vis nerandu, kokie ubuntu 12.04 parsisiuntimas pirmą dieną, kiek atsinaujino žmonių, kiek per pirmą mėnesį įsidiegė ubuntu. niekur nerandu panašių statistikų.

J
  • 1 Bir '12

Esmė, kad kitos kompanijos pateikia statistiką, reklamuojasi straipsniais, net vlc ar firefox pateikia tokią statistiką, o ta sumauta Canonical tai grybai neaiškūs, jie nieko nedaro atvirai. Dar niekur neradau jokių ubuntu one music procentų kas kam kiek moka, permokėjau ant 10 Lt už muzikinį albumą, sunervinau. O kai jie panaikino bokmarkus iš ubuntu one, su visa info išvis susinervijau, jie ką nors daro gerai ????

A
  • 1 Bir '12

Jonaitis123, šitas forumas neatstovauja canonical kompanijos, tad jei nori reikšti pretenzijas patarčiau tiesiai canonical'ui. Šiaip kompanijos renka feedback'us ir atsižvelgia jei atitinkamas kiekis klientų reiškia tas pačias pretenzijas.

O statistika yra dalis marketingo ir jie skaičius pateikia taip kaip nori* (tai jų teisė). Aš taip pat kelis albumus įsigijęs esu iš jų parduotuvės ir žinojau, kad šiek tiek brangiau nei kitur, bet tai laikau dalimi 'supporto' jiems, taigi nėra ko parintis. Kita atributikia t.y.: maikonai ir panašiai bus taip pat brangiau nei maximoje

* Ubuntu operating system is used by 20 million people worldwide every day.

S
Shookees
Paulius
  • 2 Bir '12

Kaži ar yra nurodytas konkretus skaičius, šiuo klausimu Canonical nėra atviras, o gal tiesiog niekas jų tiesiai nepaklausė? )
Gi nebūna viskas idealu, kai renkiesi vieną tiekėją, kiekvienas turi savų pliusų ir minusų ir tik nuo mūsų priklauso kaip mes juos išnaudosim.

V
  • 29 Bir '12

Radau bloge, kad vien per torrentus 147 mln parsisiuntimu 2009-2010 periodu.