gmail.com / outlook.com

D
  • 5 Rugp '12

Nesenai sužinojau, kad microsoft naikina hotmail pašto dėžutes ir atidarė naują outlook.com pašto portalą.
Kaip jie patys teigia, tai privers visiškai žlugti yahoo paštą ir taps lygiavertis gmail konkurentas.

Teigiama, kad pašto interfeisas bus suderinamas su windows8 metro (ar kaip ji ten vadinasi) išvaizda ir bus orentuota į planšetes kaip suprantu dėl to.

Suteikia, daug vietos kaip ir gmail (nepamane dabar tiksliaiskaičių), taip pat ir google drive, bus tiesiogiai suteikiama vietos kaip internetiniui diskui duomenims.

Vienintelis privalumas kurį pats pastebėjau, prieš gmail, tai yra galimybė prisegti kur kas daugiau duomenų prie elektroninio pašto (berods iki 250 mb), bet įtariu, kad tokie laiškai bus galima siūsti tik į tą pačią outlook sistemą, nes tas pats gmail tokio kiekio duomenų nepriims greičiausiai.

Pastebėjau, kad sistema nelabai draugauja su ubuntu ir opera 12.50 naršykle, tiesiog užkrauna puslapį, bet vėliau neduoda nieko daryti.

Teko skaityti, kad bus susieta pašto profilis su skype, facebook kontaktais rodos.

Gal kas irgi bandėtę šią naują sistemą ir turite kokių pastebėjimų/ atsiliepimų/ palyginimų?

K
Krisna
Rolandas Krisna
  • 5 Rugp '12

Mikras nori tik dar labiau viska uzsmaugti...juk jie prieina prie visko,kas turi windus

W
  • 13 Rugp '12

Rodos neveikia IMAP su outlook.com
Ir siaip mane nervina kas keleri taip sakant metai po naujas microsofto adresas kaip windows live, passport, dabar outlook kazkokia painiava.

Bet kokiu atveju man interfeisai nelabai idomu, nes naudoju paprastai pasto klienta ir netikrinu per weba.

Siaip del pasto, as laukiu laiku kai registruojantis tarkime kazkur nurodytumeme ne tik savo pasto adresa bet ir tarkime "public key certificata" kuris butu panaudotas automatiskai uzkoduoti man siunciant laiskus kuriuose tarkime butu ir loginas/paswordas jei registruojuosiu, ar siaip kazkas.
Kadangi tai kad koks gmailas laisvai skaito mano laiskus (ir pagal juos web kliente siulo reklamas) man tikrai yra nepriimtina.

D
  • 13 Rugp '12

Gmail, dabar pristatė naują funkciją, kur užėjus per www.google.com, į paiešką įvedus kažkokią frazę, rezultatuose pateikia ne tik užklausas iš interneto, bet ir laiškus iš tavo pašto dėžutės.