Neina įdiegti Lubuntu

R
  • 26 Grd '12

Sveiki, susidūriau su problema. Bandau įdiegti Lubuntu 12.10, viskas gerai bet kaip tenka pasirinkti ar Live išbandyt ar intsaliuoti paspaudus bet kurį iš jų ekranas tampa juodas ir tik bliksi juodas "_" ženklas. Bandau instaliuoti ant laptopo AsusA6000 su nvidia go 7300 vaizdo plokšte.

EDIT: Pavyko įdiegti reikėjo nustatyti ecpi=off. Susitvarkiau viską, dabar iškilo kita problema, neranda interneto. Modemas Pirelli, tokius kokius duoda teo. Kitas kompiuteris suranda be jokių problemų (deja jame yra Windows XP) Lubundu neranda, arba tiesiog nežinau kaip reikia jį prijungti. Padėkite

V
  • 26 Grd '12

@Ritlas rašė:
...Modemas Pirelli, tokius kokius duoda teo. Kitas kompiuteris suranda be jokių problemų (deja jame yra Windows XP) Lubundu neranda, arba tiesiog nežinau kaip reikia jį prijungti. Padėkite

Neprisijungį laidų ar Wi-Fi?
Jei su Wi-fi problemos, tai turėtų padėt.
viewtopic.php?f=12&t=8241&p=60190&hilit=wlan#p60190

R
  • 26 Grd '12

Nu atrodo susitvarkiau prireike tik instaliuoti firmaware-b34-installer. Neveike Wi-Fi

R
  • 26 Grd '12

Nu pas mane Pireli, aš nediegiu nieko, kuo puikiausiai jungiasi.

R
  • 26 Grd '12

Nu gal del laptopo mano, nes nelabai draugauja su linux. Siaip dabar kazkodel kartais dingsta internetas tenka isjunkt ir ijunkt wireless.