Ubuntu Phone

I
  • 3 Sau '13

Canonical nuo kitų metų pradės pardavinėti telefonus su Ubuntu OS. šaltinis
Jau seniai ieškojau kuo pakeisti seną Nokią. Jau buvau beužsisakąs Google Nexus 4 iš JAV. Dabar, manau, kad palauksiu šio telefono. Gal atras gerą gamintoją, kaip Googlui pavyko su Nexus

A
  • 3 Sau '13

@Igelis rašė:
Canonical nuo kitų metų pradės pardavinėti telefonus su Ubuntu OS.

Tai būtų įdealu Canonical'ui. Dėja "no major vendor has yet signed up to ship the device". Jie tiesiog tikisi jog pavyks susitarti metų bėgyje, bet aišku jokių garantiju nėra.

@Igelis rašė:
Jau buvau beužsisakąs Google Nexus 4 iš JAV. Dabar, manau, kad palauksiu šio telefono. Gal atras gerą gamintoją, kaip Googlui pavyko su Nexus

Asmeniškai siulyčiau tiesiog nusipirkti Nexus. Tai ką Canonical anonsavo toli gražu nuo "ready to ship" produkto. Paprastai sakant gali tekti laukti ilgai. Net jei ir pasiseks surasti partnerius metų bėgyje, kurie gamintų telefonus šiai OS, programų pasirinkimas bus labai skurdus (lyginant su android/iOS).
Manau net jei viskas Canonical'ui klostysis gerai, spėsi "sudrožti" Nexus iki Ubuntu Phone bus "usable"/išdirbtas. Betkuriuo atveju įtariu galėsi įsimesti į Nexus'a pasibandyti Ubuntu.

Aš kiek skeptiškai žiūriu į Ubuntu bandymus kelti koją į smartphonų rinka.. Na bet tikiuosi aš klystu ir jiems pasiseks rasti sau vietą ne tik tarp entuziastų/geekų.

S
saulys
saulius Bacevicius
  • 3 Sau '13

Draiverius is Android pasiima, tai iseitu kad i bet koki androida eis irasyti ir ubuntu phone.

A
  • 4 Sau '13

LAS sukurė apklausą Will Ubuntu for phones succeed? (☑ Yes ☑ No ☑ No idea). Kam įdomu galit prabalsuoti.