Firefox langas ne atsidaro

Z
  • 16 Kov '13

Sveiki,
instaliavau Ubuntu 12.10 64bit. ir Firefox 19.0.2
Kai tik ijungių kompiuterį ir bandau paleisti Firefox jis ne visada atsidaro. Užėjus į procesų langą matau, kad yra paleisti du Firefox procesai. Tik išjungus šiuos procesus Firefox pasileidžia (išjungus viena Firefox procesą automatiškai išsijungia ir kitas).

A
  • 16 Kov '13

Normaliai Firefox kelis kartus gali būti paleistas naudojant skirtingus profailus. Profailai įtariu saugomi tavo home kataloge. Sakydamas "instaliavau Ubuntu 12.10 64bit." dar neaišku ar neprikabinai kokio seno /home kuriame seni firefox konfigai su profailais. Tokiu atveju reiktų bandyti pašalinti atitinkamai .mozilla ar .firefox aplanką.

Bet žinoma gali būti ir dėl kitų priežasčių, čia tik mano spėjimas

Z
  • 16 Kov '13

Taip, aš naujo \home katalogo ne kūriau, o naudojau seną, kad nereiktu visos informacijos kuri yra išsaugota home kataloge perkelti į kita HDD.
O jei ištrinu .mozilla katalogą visi papildiniai ir nustatymai iš Firefox dingsta. Todėl jo taip pat nenorėčiau trinti jei tik galima.
Prikabinau paveikslėlį kaip atrodo procesų lentelė kai firefox nepasileidžia. O kai pasileidžia taip pat atsiranda du firefox procesai, bet procesas be atminties naudojimo greitai išnyksta ir Firefox atsidaro.

P.S. atlikau eksperimentą ir pervadinau .mozilla kataloga. Bet tai nieko nepakeitė. Vis tiek kartai firefox neatsidaro. Yra du firefox procesai iš kurie vienas neturi atminties naudojimo informacijos, o kitas visada naudoja 8.0 MiB. O kai pasileidžia firefox procesas be atminties dingsta ir firefox naudoja virš 200 MiB.