Linux vmware vsphere klientas

S
  • 17 Rugs '13

Sveiki, gal kam teko susidurti ar yra linux sistemoms ar dar geriau ubuntu vmware vsphere klientas. Windows klientų yra pilna tik kaip prisijungti su ubuntu niekaip nerandu. Reikalinga prisijungti prie vmwrae vsphere serverio ir jį valdyti. Ačiū už atsakymus.

E
  • 17 Rugs '13

Turi kelis variantus:
1) Naudoti VIC programą su wine ir RDP: http://vmetc.com/2009/10/23/using-vsphere-client-on-ubuntu-linux-with-single-application-rdp/
2) Pasitenkinti komandinės eilutės klientu: https://my.vmware.com/web/vmware/detail ... ductId=285
3) Pasiieškoti kaip šitą naudoti: http://libvirt.org/drvesx.html

Kaip valdyti nežinau, kažkada prisijungęs iš windows buvau.

S
  • 17 Rugs '13

Bet kiek skaitau turėtų prisijungti su web klientu. O kad jungtis per web klientą ar serveryje dar reikia kažką instaliuoti ar jis tiesiog atsidarius portus turi jungtis be problemų. Tiesa, o koks portas turi būti atidarytas? Ar 9443?

E
  • 18 Rugs '13

Greičiausiai turi būti instaliuotas ir paleistas Windows serveryje. Jei jau yra tada gal gali tiesiai iš naršyklės prie porto bandyti jungtis. Kokį sykį tegraibiau, nepamenu kaip ten turi būti.

T
Techtronic
Mindaugas N.
  • 18 Rugs '13

Ubuntu.lt forumas nera tinkama vieta spresti tokiu komerciniu programu problemas, jeigu jau turit ir naudojat tokias programas, tai jums support mielai pades, jie uz tai gauna $.
Galiu padeti ir as jeigu reikia, tik ne cia ir ne uz dyka.

Nieko asmenisko, bet patarciau ir kitiems susilaikyti nuo atsakymu, na arba $ uz juos imti

S
  • 18 Rugs '13

Manau čia tavo atsakymas ne vietoje ir nei prie ko. Prie ko čia komercinė programinė įranga ir nekomercinė. Forumas tam ir yra, kad žmonės dalintūsi savo patirtimi ir vieni kitiems padėtų. Nematau problemų padėti tam žmogui kuriam reikia pagalbos jei su tuom esu susidūręs ir galiu padėti. Pats labai blogai ir ne vietoje komerciškai mąstai. Čia yra tik pagalbos prašymas ir nieko daugiau ir nematau čia tame nieko blogo. Norėčiau pažiūrėti, kaip pats kai reiktų pagalbos visiems siūlytum pinigus?

S
  • 18 Rugs '13

Ir dar-aš jungiuosi su Ubuntu nemokama os prie komercinės įrangos-tai dabara čia 50-50 nemokama ir mokama programinė įranga-tai kaip čia pagal tave elgtis ir galų gale čia Ubuntu forumas konkrečiai - tai ir ieškau sprendimo konkrečiai Ubuntu klausimu, kaip su juo prisijungti prie vmware.

S
  • 18 Rugs '13

Nebesvarbu problemą išsisprendžiau-tik gaila, kad šitaip yra reaguojama į paprastą klausimą. Su šitokiu požiūriu ir šitas forumas išnyks

T
Techtronic
Mindaugas N.
  • 18 Rugs '13

@Spyglys rašė:
Nebesvarbu problemą išsisprendžiau-tik gaila, kad šitaip yra reaguojama į paprastą klausimą. Su šitokiu požiūriu ir šitas forumas išnyks

Nezinau kokia nuomone susidares esi, as neturiu blogu keslu nei tau nei siam forumui, paprasciausiai parasiau savo nuomone. Kiek as zinau, tai ubuntu.lt nera Vmware, Microsoft, Apple ar dar kokios Oracle support forumas, ir jeigu jau nusipirkai is ju produkta, tai pas juos ir reiktu kreiptis del iskilusiu klausimu.

S
  • 18 Rugs '13

O tai, kad su Ubuntu jungiuosi tai čia jau nesvarbu?

T
Techtronic
Mindaugas N.
  • 18 Rugs '13

So ? Nupirk man sokolado, suvalgysiu ji prie sededamas prie Gentoo Linux.
Jus gi FOSS community, negaila jums...

Jeigu jau problema isspresta, tai gal moderatoriai gali rakinti sia tema....