file manager

K
  • 29 Lap '13

linux mint 15 olivia . Patarkit koki file menager pasirinkti,atidarius media failus noriu matyti ne tik pavadinima,dydi,tipa ,bet ir atlikeja,albumo pavadinima,dainos ilgi,sparta (bitai),metus.Visa tai atlieka media player,bet visa beda,kad trinant failus jie pasalinami tik is grojarascio,o ne is pc.As linux naujokas,gal kazka ir netaip darau

A
  • 29 Lap '13

Nežinau kokį muzikos grotuvą naudoji, bet vienas iš paprasčiausių Rhythmbox tiesiai iš grojaraščio leidžia trinti (Move to Trash). Visi "mandresni" grotuvai turėtų irgi tai palaikyti.

Kai kurie failų manageriai turi pluginus, tokiam Nautilus yra nautilus-columns, kuris pagal forumiečius raring'e (13.04) pagriuvęs buvo, o sausy (13.10) Ubuntu versijoje pataisytas. Ant kurios Ubuntu versijos pastatyta 15-tas Mint nežinau, bet Mint numatytasis failų tvarkyklė - Nemo, tas pats nuforkintas Nautilus, gal pluginai vis dar suderinami.

K
  • 4 Grd '13

LINUX MINT 15 OLIVIA nadoja file manager CAJA,bandziau suinstaliuti NAUTILUS,programu tvarkykleje rodo,kad suinstailiuoti,bet kompiuteryje ju nera,greiciausiai jie nesuderinami su sita versija.Pries tai turejau UBUNTU 13.10 (jei neklystu) 64bit ,bet jie labai strigdavo,todel pakeiciau i MINT 15 32bit.Sitie dirba daug stabiliau.Bandziau file manager DOLPHIN,bet tenai neradau pluginu,kad rodytu bitrate ,ilgi dainu.