Idiegiau Skype Ubuntu kur dabar ta skype rasti?

P
  • 10 Geg '14

Desinej meniu juostoij neatsirado , software center isnarsiau rodo idiegta bet kur atidaryti nerandu, automatix neina idiegti raso problems whit python 2.5, padekit kasnors

G
  • 10 Geg '14

Koks ubuntu, kuri versija? Kokia grafinė aplinka?

P
  • 10 Geg '14

Ubuntu 14.04 LTS , 64 bit, Dekstop man atrodo, daugiau nieko nerandu

V
  • 10 Geg '14

Skype-s versija?
automatix? Kas tai
„Šis diegimo metodas nebegalioja nuo Ubuntu Hardy Heron (8.04) versijos.“
Šaltinis
http://lt.wikibooks.org/wiki/Ubuntu_Lin ... /Automatix
Terminale įrašyk - skype. Pasileidžia? Jei ne atpostink erorus, copy- paste metodu.
P.S. greičiausia bus Unity darbo aplinka. Pirmas kontaktas su tokia darbo aplinka ir greičiausią viskas veikia tik vartotojas nežino ir nemoka dirbti su ją.

G
  • 10 Geg '14

Įvesk "skype" paieškos skiltyje - turi atsirasti skype ikonėlė. Nusitemk ją į greito paleidimo juostą arba tiesiog paspausk ant jos.

P
  • 11 Geg '14

Aciu Ghost, paspaudus ant ant ikonos paieskoje neatsidare bet nuvilkus ikonele i meniu juosta viskas susitvarke,jei atvirai ne velnio as nesigaudau tuose Ubuntu bet reikejo rinktis tarp dvieju blogybiu windows 8 ar Ubuntu, todel as sitame forume.. Dar klausimelis, gal kaip eina sutvarkyti wifi tinklo prisijungimo lentele, kad nemetytu jos taip daznai?

P
  • 13 Geg '14

Gal galite parekomenduoti stabiliausia Ubuntu versija ?

G
  • 14 Geg '14

@pauliuxs rašė:
Gal galite parekomenduoti stabiliausia Ubuntu versija ?

šiam momentui turbūt 12.04 Lts. Kai išeis tikroji 14.04 LTS birželį, tai jau apie liepą-rugpjūtį stabilia (be vabaliukų) bus ir 14.04 LTS . (norintiems ginčytis- 14.04 taps LTS tik nuo 14.04.1 versijos, kai bus lts vartotojams padarytas upgreido mechanizmas ir įdėtas archyvus. Kartu ir vabaliukai 14.04 pagaudyti). Nors tiesą sakant lyg ir dėl 13.10 žmonės labai nesiskundžia. Priimk kaip tiesą- nori stabilumo- naudoji lts versijas ir niekada, kartoju - NIEKADA- nesidiegi versijos tik mėnuo po jos išleidimo.

A
  • 15 Geg '14

@pauliuxs rašė:
Ubuntu 14.04 LTS , 64 bit, Dekstop man atrodo

@pauliuxs rašė:
Gal galite parekomenduoti stabiliausia Ubuntu versija ?

Aš rekomenduočiau likti su 14.04 LTS ir spręsti problemas (kurti forume postus jei neįšeina išgooglinti). Gal tos problemos su kuriom susiduri tiesiog dėl nežinojimo, dėl naujo naudotojo perspektyvos. Šokinėti nuo distros ant distros ar nuo versijos prie versijos tik laiko gaišimas.

Kad distro būtų stabili, pirma reikia ja išmokti vairuoti

P
  • 24 Geg '14

Aciu uz nuomone Apocalipso.
Turiu vel problema parsisiunciau Ubuntu 12.04 Isikeliau i usb rakta naudodamas Ubuntu paleidimo laikmenos kurimo programa, pakeiciau BIOS kad pirmiausia krautu is usb rakto. Paleidziu kompiuteri is naujo pasirodo asus uzrasas kaip visad ir toliau jis pakimba juodas ekranas ir viskas.
Dar pabandziau isikelti Ubuntu i usb rakta naudodamas unebootin programa, bet taspats kompiuteris pakimba mirksi mazas bruksniukas istraukus usb rakta atsiranda uzrasas: klaida nuskaitant operacine sistema, kas cia gali buti ?

T
Techtronic
Mindaugas N.
  • 25 Geg '14

@pauliuxs, nesuprantu kuom cia detas Skype?

Anyway, gandai sklinda, kad greit turesim Skype 5.