Kaip atnaujinti į ubuntu 14.04.1?

S
  • 29 Lie '14

Sveiki, kaip reikia dabartinę 14.04 atnaujinti iki 14.04.1? Nes dabar atnaujinimai nieko nesiūlo.

S
  • 29 Lie '14

Ubuntu 14.04.1 leidimas skirtas naujiems diegimams ar atnaujinimui iš Ubuntu 12.04 LTS.
Jei naudojate Ubuntu 14.04, Jums nereikia nieko daryti.

S
  • 2 Rugp '14

Nežinau ar iš vis verta naudoti 14.04 ubuntu, xubuntu. Pastoviai rodo sistemos klaidą, kodas 5. Xubuntu veikia geriau, bet problemos su mobiliu internetu.Vargau visą mėnesį ir teko formatuoti grįžti į tikrai gerai veikiančią ubuntu 12.04 LTS.

A
  • 2 Rugp '14

@sat rašė:
Nežinau ar iš vis verta naudoti 14.04 ubuntu, xubuntu. Pastoviai rodo sistemos klaidą, kodas 5.

Klaidos kodas 5 greičiausiai reiškia įvesties/išvesties klaidą. Minėjai problemas su mobiliu internetu, greičiausiai būtent dėl šio įrenginio šios klaidos ir generuojamos. Nelabai suprantu kaip tai susije su "verta/neverta" juolabiau jog temos autorius jau naudoja 14.04 ir greičiausiai minėtų problemų neturi.

S
  • 5 Rugp '14

Atsakymas Sigio pilnai tinka. Gal per stipriai aš parašiau. Sistema veikia gana gerai, tik naujai instaliuota, toliau atnaujinimus diegiant sugenda nepataisomai. Gal aš mažai patyręs, gal nereikia diegti visų atnaujinimų??? Saugumo tai tikrai reikia diegti?

S
  • 5 Rugp '14

apokalipso, jei būtų interneto įrangos problema (naudoju kaip modemą nokia 5230), tai ir open suse ir baltix neveiktų, bet ten veikia puikiai.

A
  • 5 Rugp '14

@sat rašė:
Sistema veikia gana gerai, tik naujai instaliuota, toliau atnaujinimus diegiant sugenda nepataisomai. Gal aš mažai patyręs, gal nereikia diegti visų atnaujinimų??? Saugumo tai tikrai reikia diegti?

Tai atnaujinimo problemai turbūt geriau atskira tema kurti su daugiau detalių, pats reguliariai updeitinuosi ir su 'nepataisomai' nesusidūriau.