Nebepatinka windows'ai :)

U
  • 22 Bal '16

Sveikuciai. As naujokas. buvau windows geeekas. 12 metu sedejau su windosais. bet pastaruoju laiku nusprendziau paieskoti kazkokios alternatyvos. Buvau pasidares Hackintosha. kuris veike (sakykim puikiai) Su PC as dirbu senai tad ismanau :) taciau man El capitan nelipo nors ir oficialiai galejau atsinaujinti. vat isbandziau 15.04 ubuntu. ir vel netiko kad ubuntu launcheris sone ir jo negalima buvo (salyginai) perkelt. Pasirode 16.04 (jau pilna ne beta) versija. kur launcery galima perkelt i apacia Linux tapo visai kitokie. ir nebegaliu gryz prie windows kazkas traukia atgal prie linuxo. buvau su 16.04 beta ir pamaniau kad wisgi 16.04 nepalaiko AMD draiveriu reiktu gryz prie windows. bet istveriau tik 3 dienas ir vel sedziu su UBUNTU. :) skaiciau kad vasara AMD pristatys savo draiverius. tad jei noresiu pageimint teks palaukt arba pasinaudot PS4 :) Aciu UBUNTU aciu LINUX dabar net budamas darbe zinau kad manoji neprisigaudys virusu ir gryzes nerasiu atsidarius browsery DO YOU WHANA LARGE YOUR's PENIS ? :) aciu kad nepatingejot paskaityt. ir kad nepykstate uz klaidas. as zmogus as klystu :) Sekmes. images.jpg

P.S kuo skiresi blevyzgos apie viska nuo troliavimas fleimas ir kitos beprasmes diskusijos ?? :)

768 + 15M's comment was removed prieš 7 metus,12 mėnesių
T
Techtronic
Mindaugas N.
  • 23 Bal '16

@768 + 15M Turbut ir as nemoku naudotis Microsoft windows, dar nera teke naudotis ilgiau nei menesi... Tai registras sustreikuoja, tai boot loaderis ar dar kas...

P.S kuo skiresi blevyzgos apie viska nuo troliavimas fleimas ir kitos beprasmes diskusijos ?? :)

Beprasmes diskusijos yra tarkim "Windows vs Linux", blevyzgos - "KDE ir Gnome darbalaukiai".

S
Shookees
Paulius
  • 23 Bal '16

Sveikas prisijungęs prie šio forumo :)
Mano patirtis su AMD driveriais ir Linux nėra pati geriausia dėl to, kad vis koks bugas išlenda, ypač su Valve'ės CS:GO ar kitais žaidimais.

768 + 15M's comment was removed prieš 7 metus,12 mėnesių
sirex moved this prieš 7 metus,12 mėnesių
S
  • 24 Bal '16

Troliavimai, feilmas ir kitos beprasmės diskusijos yra praktiškai nemoderuojamas ir toje kategorijoje esantys pranešimai nerodomi bendrame postų sąraše. Kad ir kaip bebūtų keista, tačiau kai kuriems žmonėms patinka dalyvauti beprasmėse diskusijose su interneto troliais, todėl tam ta kategorija ir palikta.

Visos kitos kategorijos yra griežčiau moderuojamos ir dažniausiai pasisakymai prieš Linux yra netoleruojami ir traktuojami, kaip troliavimas.

Atėjus į bažnyčią, šūkauti, kad garbini šėtoną yra tiesiog nemandagu. Todėl tas pats ir Ubuntu forume, šūkauti, kad Linux yra blogis, o Windows yra gėris yra tiesiog nemandagu.

T
Techtronic
Mindaugas N.
  • 24 Bal '16

:D per visą mano patirtį su Windows (drąsiai teigiu 8 metai pradedant Win XP, Win 7, Win 8/10) nebuvo jokių problemų su registrais ir bootloaderiais :D Ar tik nebus, kad tavo neskoninga patirtis atėjo naudojantis kokiais nors archajiškais MS-DOSais... Anei aš virusų prisigaudau, kaip mėgsta teigti linuxų porintojai plaudami vartotojams smegenis kad virusai virusai visur! Stfu stfu, kodėl nesakot kad automobilis pavojingas ir jis gali užmušti vairuotoją? Nors patys jais važinėjat ir žūstat (kaltai arba nekaltai).

Operacine sistema kaip ir masina, yra skirta atlikti savo darba. O jeigu jau dirbi tai neisvengiamai susiduri su situacijomis kai "user friendly" tai nera idialiausias pasirinkimas. Paskutinis Micro$oft Windows fail buvo del HFS+ failu sistemu, Micro$oft keistai norejo 'self-healing', ir OS nesupratimas tarp GTP/MBR priverte parodyti BSOD po kurio jau nenorejo nieko boot. Suprantama visada po ranka Linux distra kuri viska pataise (kaip visada), bet mano atveju taisymas buva paprasciausias salinimas windows. As nekaltinu del to Micro$oft, del to kaltas as pats nes naudoju Windows OS ne pagal paskirti :-)

O kas dėl beprasmių diskusijų ir blevyzgų tai skirtumas tas, kad blevyzgose aukštinami Linuxai (t.y. dominuojančios temos yra gnome ir KDE ir kitokio tipo linux gėrybių versusai, o "beprasmybėse" yra niekinamai menkinami Linux konkurentai Windows, bei aukštinama linuxistų klausoma muzika.

Taip ir turi buti, esame ubuntu.lt forume, ne microsoft.lt/forum ar supermama.lt. Kas kokia klauso muzika ar Windows vs Linux yra beprasmes diskusijos. Taip pat nepamirskim kad forumas turi etiketo taisykles i ka rekomenduoju atkreipti demesi.