Patarimas del dovanos

S
strangelove
Gintare L
  • 14 Kov '19

Sveiki. Gal patartumete, ka padovanot vaikinui? Jis dideliais pomegiais nepasizymi, tai galvojau pasiklausinesiu forumuose kas vaikinams patinka, nes niekaip nesugalvoju ka cia galeciau padovanot :D

T
Techtronic
Mindaugas N.
  • 1
  • 14 Kov '19

Galiu parekomenduoti ka pats atradau ne taip senai ir dabar niekaip be to negaliu :)

Dviratis! Galvojau jog nelabai man jis reikalingas, bet dabar per sezona pravaziuoju po 2000km+. Praeita sezona atsirado ir bendraminciu, tai organizuojame keliones, speju ir pas jus tokiu bendruomeniu mieste yra.

1

I
Ievaklem
Ieva Klemencov
  • 1
  • 25 Kov '19

Pritariu dėl dviračio idėjos! Superinė dovana, ypač turint omeny, kad prasidėjo pavasaris. Žiauriai gera transporto priemonė, pats kasdien praktiškai važinėju, visur kur tik įmanoma. Pradžioje gal atrodo sunkoka, pavargsti su visais kalnais, bet greit priprasti nesunku. O dar "Bonusus" sveikatai ir taip visi žinom.

S
Serendipas
Karolis L
  • 1
  • 1 Bal '19

Aš irgi pritariu dėl dviračio :) Aišku norėtųs dovanot gerą dviratį, o jis kainuoja nemažai, tai gal būtų variantas geresnis pačiam surinkti ji su kažkieno išmanančio apie dviračius pagalba. O jau turint dviratį tai nereik ieškot progos ant jo užlipt - aš pats dviraciu važiuouju ir į darbą, susitinku su draugais, ir po Vilniaus apylinkes pasiblaskau :) Planuoju net vasarą iki kokios Nidos su dviračiu nulėkti, tai dabar intensyviai važinėju, kad pasiruoščiau :)
O šiaip jeigu nori paprastesnės ir pigesnės dovanos, pvz čia yra gan nemažai vyriškų dovanų https://www.laisvalaikiodovanos.lt/dovanos-vyrams, tokių kaip driftas, šuolis parašiutu ir panašiai. Kainos nera kosmosas ir dauguma dalykų man pačiam tikrai labai patiktų, kadangi visai mėgstu ekstremalų sportą ir iš jo gaunamą adrenaliną :D