Namų interjeras

S
strangelove
Gintare L
  • 31 Lie '19

Sveiki, neradau panašios temos tai pagalvojau įdomu būtų padiskutuoti. Gal turit kokių minčių/idėjų, kaip pagyvinti namų interjerą ar apskritai kokiu nors rakandų palengvinti savo buičiai ?:)

S
Shookees
Paulius
  • 1 Rugp '19

Priklauso kas skaitytųsi pagyvinimu :D pakankamai nemažai idėjų kyla r/homeautomation subreddite, kur bile viskas būtų prijungta prie interneto. Pats asmeniškai retkarčiais bandau palipdyti šiokią tokią informacinę sąsają per RPI touchscreeną koridoriuje prieš išeinant iš namų :)

S
sklaida
Gintas
  • 2 Rugp '19

Galiu duoti patarimą dėl spalvų - kad ir kokią spalvą rinktimeisi, beveik visi interjero dizaineriai rekomenduoja apsistoti ties trim spalvom, kad ir kokios jos būtų. Gali būti kad ir visiškai baltas kambarys, bet reiktų panaudoti tada tris skirtingus baltus atspalvius :) Ir nepamiršk, kad natūrali spalva suteikia labai daug gyvybės kambariui, tai jeigu yra galimybė, reiktų įrengti kuo didesnius langus :)

B
  • 2 Rugp '19

Na aš interjero reikalus palieku žmonai, nes anot jos, aš neturiu skonio tokiems dalykams, bet kas liečia rakandus kurie palengvina buitį - tai visų pirma tokios kopėtėlės https://www.ikea.lt/lt/products/virtuve/virtuves-ir-stalvirsiai/virtuviniai-baldai/bekvam-kopeteles-3-pakopos-art-90190411. Jeigu pas tave kaip ir pas mus bute - viskas kyla į aukštį, tai pasistiebti neužteks, kad kažką pasiektum iš lentynų. Tai čia tikras pagalbininkas. Aišku tam tiktų ir paprasta taburetė, bet manau svarbu turėti daiktą, kuris būtų dedikuotas tam vienam tikslui. Dar labai palengvino mano būtį toksai sensorinis jungiklis https://www.jung.de/lt/1987/produktai/technologijos/knx-sistema/knx-sensoriniai-jungikliai-f-50/. Įsirengėm vieną tokį šalia miegamojo, tai dabar galima neatsikėlus iš lovos "valdyti" namą, bent jau apšvietimą/žaliuzes. Na kolkas tiek prisiminiau buities pagalbininkų, jeigu dar ką atsiminsiu, parašysiu :)